Disney Traditions - Lilo and Stitch Big Trouble Figurine

6000971

Nieuw product

  • Big Trouble" beeldje uit de Disney Traditions-collectie van Jim Shore 
  • Combineert klassieke Disney-personages met volkskunstontwerpen
  • Stitch uit "Lilo en Stitch"
  • Nauwkeurige details met de hand vervaardigd in hoogwaardig steenhars
  • Hoogte van 14 inch (35,6 cm)

Meer details

€ 134,99 incl. btw

Meer informatie

Disney Traditions - Stitch Standbeeld

We zijn mega enthousiast over dit leuke"Big Trouble" Stitch Standbeeld, uit de Disney Traditions wereld van niemand minder dan de fantastische Jim Shore!

Dit met de hand gemaakte Stitch standbeeld legt een speels moment vast dat als het ware bevroren is in de tijd, met Stitch in al zijn ondeugende glorie.

Met een hoogte van 35,6 cm is dit standbeeld bedoeld om de aandacht te trekken in elke Disney-fan's verzameling! Met oog voor detail is het zorgvuldig vervaardigd uit steenhars, wat niet alleen voor een mooie uitstraling zorgt maar ook voor duurzaamheid - zodat je er jarenlang plezier van hebt.

Elke penseelstreek verf is zorgvuldig met de hand aangebracht, wat een kleurrijk schouwspel creëert dat perfect Jim Shore's kenmerkende volkskunststijl weergeeft. De levendige en gedetailleerde patronen op het beeldje laten de levendigheid van Stitch zien en voegen een speels tintje toe dat moeilijk te weerstaan is.

Of je dit meesterwerk nu als een speciale schat voor jezelf houdt of cadeau doet aan een andere Disney-liefhebber, het "Big Trouble" Stitch Standbeeld is meer dan zomaar een beeldje - het is een tijdloze manier om vreugde, avontuur en de magie van Disney's geliefde personages in je wereld te brengen.

Waar wacht je nog op? Laat de betovering de overhand krijgen terwijl je een vleugje ondeugend plezier toevoegt aan jouw ruimte met het "Big Trouble" Stitch Standbeeld, een prachtige creatie uit de Disney Tradities van Jim Shore-collectie.

Geloof ons, dit kleine vriendje staat te popelen om je hart te veroveren! ❤️

30 andere producten in dezelfde categorie: