Nieuwe producten

Diamond Select

Diamond Select Toys (of “DST”) werd in 1999 opgericht door zusterbedrijf Diamond Comic Distributors, als fabrikant van speelgoed en verzamelobjecten voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Met de overname van Art Asylum in 2007 en Gentle Giant Ltd. in 2019 heeft hun brede assortiment aan producten, licenties en talent hen het motto ‘Th...

Diamond Select Toys (of “DST”) werd in 1999 opgericht door zusterbedrijf Diamond Comic Distributors, als fabrikant van speelgoed en verzamelobjecten voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Met de overname van Art Asylum in 2007 en Gentle Giant Ltd. in 2019 heeft hun brede assortiment aan producten, licenties en talent hen het motto ‘The Best of All Worlds’ opgeleverd en zijn ze een van de topleveranciers van de gespecialiseerde stripboeken geworden.

DST werkt samen met 2D- en 3D-kunstenaars van over de hele wereld en ontwikkelt items in een breed scala aan productcategorieën, waaronder Select-actiefiguren, Minimates-minifiguren, elektronische voertuigen, vinylbanken, bustes en standbeelden van hars, keukengerei en rekwisieten. replica's. Hun licenties zijn even divers, verkregen via partnerschappen met Disney, Universal, Sony, CBS, Fox, Lucasfilm, Warner Bros., Marvel Comics, Toho en meer.

Meer

Diamond Select Er zijn 47 producten

per pagina
Toont 13 - 24 van de 47 items
Toont 13 - 24 van de 47 items