Nieuwe producten

FUNKO POP!

Ontdek de Funko Pop! collectie van Wondertoys.

De POP! collectie van Wondertoys biedt een scala aan verzamelbare figuren, variërend van superhelden tot cartoonpersonages. Onze collectie omvat diverse personages uit films, tv-series, popartiesten en historische figuren, zodat je jouw verzameling op jouw manier kunt uitbreiden. Een must-have voor...

Ontdek de Funko Pop! collectie van Wondertoys.

De POP! collectie van Wondertoys biedt een scala aan verzamelbare figuren, variërend van superhelden tot cartoonpersonages. Onze collectie omvat diverse personages uit films, tv-series, popartiesten en historische figuren, zodat je jouw verzameling op jouw manier kunt uitbreiden. Een must-have voor verzamelaars en een uniek cadeau voor iedereen die van popcultuur houdt.

Meer

FUNKO POP! Er zijn 1586 producten

Subcategorieën

  • Harry Potter

    Harry Potter Funko Pop

    Bij Wondertoys vind je het grootste assortiment Harry Potter Funko Pops, waardoor je alle personages in onze webshop kunt ontdekken! Ons aanbod gaat veel verder dan alleen de hoofdpersonen. Wat denk je bijvoorbeeld van de Draco Malfidus Funko Pop, de Loena Leeflang Funko Pop of de magisch mooie Patronus Funko Pop? We hebben ze allemaal, speciaal voor jou!

    Als échte Harry Potter fan wil je natuurlijk geen genoegen nemen met de ‘standaard’ merchandise. Daarom groeit ons assortiment elke week! Hou onze website goed in de gaten en mis niks. Wees als een echte fan als eerste bij de nieuwste releases en pre-order jouw favoriete Harry Potter Funko Pop direct. Zo hou je jouw collectie altijd up-to-date.

    Meer dan alleen Funko Pops

    Het uitgebreide assortiment van Wondertoys bestaat natuurlijk niet alleen uit Funko Pops. In onze shop vind je ook een breed scala aan Harry Potter gadgets, Harry Potter tassen en de super populaire Harry Potter toverstaffen! Als echte Harry Potter fan mag deze iconische toverstaf natuurlijk niet ontbreken in je verzameling. Al onze producten worden zorgvuldig verpakt, zodat je zonder problemen direct kunt genieten van je nieuwe aanwinst! De enige vraag die je jezelf nu nog moet stellen is: welk item voeg jij als eerste toe aan je Harry Potter collectie?

    Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid

    Heb je er al eens aan gedacht om een van deze geweldige Harry Potter collectibles cadeau te geven? We hebben namelijk ook Harry Potter T-shirts, speelgoed, puzzels en nog veel meer! Wij wensen jou, of de gelukkige ontvanger, veel plezier met het nieuwe product! Wordt het een limited edition of zorg je ervoor dat je eerst jouw basiscollectie compleet maakt met alle personages?

    Vind jouw favoriete Harry Potter Funko Pop

    Niet alleen Harry Potter zelf is een gewild personage uit ons assortiment. Ook andere personages uit Zweinstein vliegen de deur uit. Zo is de Harry Potter Funko Pop van Marcel Lubbermans ook een gewild exemplaar. Zoek je toch iets anders? Misschien zijn Hermelien, Ron of Albus Perkamentus iets voor jou. Hoe leuk is het om uiteindelijk alle personages te verzamelen? Kies jouw favoriete Harry Potter pop en bestel of pre-order hem vandaag nog. Dan heb jij voor je het weet al jouw favorieten in huis! Het is aan jou om ze een mooi plekje in huis te geven.

    Blijf op de hoogte van de nieuwste releases

    Kun jij ook niet genoeg krijgen van alle Funko Pops en andere merchandise, wil je niks missen en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste releases, (win)acties en meer? Hou dan onze social media kanalen in de gaten. Hierop worden veel nieuwtjes gedeeld en blijf jij altijd op de hoogte van de nieuwste releases.

  • Disney

    Disney Funko Pop

    Wij hebben voor jou de allergrootste Disney Funko Pop collectie! Wil jij graag je collectie uitbreiden? Dan ben je bij Wondertoys aan het goede adres.

    Van Buzz Lightyear tot Assepoester, en van Rapunzel tot Moana, we hebben alle Pops in ons assortiment! Wondertoys is jouw #1 verkoopadres om je grote Disney obsessie te blijven voeden. Gelukkig is het assortiment van de Disney Funko Pops inmiddels zo groot dat je nooit uitgekeken raakt. Met wekelijks nieuwe releases is er voor elke fan wel een Pop om aan je collectie toe te voegen! 

    Frozen Funko Pops

    Met de speciale krachten van Elsa vliegen deze Frozen Funko Pops de deur uit en dat snappen wij wel. Elsa’s zusje Anna, Olaf, Sven en Kristoff kunnen natuurlijk ook niet ontbreken in de collectie van de echte Frozen liefhebbers. Kies snel je favoriet en bestel voor het uitverkocht is!

    The Lion King Funko Pops

    Ook al jouw favorieten uit The Lion King vind je bij ons in het assortiment. Van Simba tot de Leeuwenkoning Mufasa, spaar ze allemaal en maak je verzameling compleet.

    Toy Story Funko Pops

    Voor Toy Story Funko Pops zit je ook bij Wondertoys helemaal goed. Ga jij voor Jessie, Bunny of toch liever voor Rex? Ons aanbod is super groot, dus ook voor Toy Story fans is er genoeg keuze. Pas wel op, voor je het weet komen ook deze Funko Pops tot leven!

    Mickey Mouse, Donald Duck & Winnie the Pooh Funko Pops

    Natuurlijk mag de originele Disney cast niet ontbreken, dus ook een ruim aanbod aan Mickey Mouse en Donald Duck Funko Pops vind je terug op onze productpagina! Maar ook Pirates of the Caribbean en Monsters Inc. krijgen een plekje in de webshop. Van Winnie the Pooh zijn er ook verschillende Funko Pops te verkrijgen, inclusief zijn vrienden en familie! Zo komt jouw collectie niets te kort.

    Uitbreiding van de Disney Collectie

    Naast onze Disney Funko Pops breiden we onze collectie constant uit. Vind toffe Disney tassen of portemonnees van onder andere het populaire merk Loungefly. Kijk eens naar gave Disney mokken of Disney servieswaren! De merch van Disney is toch te mooi om te laten liggen?

    Blijf op de hoogte bij Wondertoys

    Raak jij ook niet uitgekeken op alle Funko Pops en andere merchandise, wil je niks missen en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste releases, (win)acties en meer? Hou dan onze social media kanalen in de gaten. Hierop worden veel nieuwtjes gedeeld en blijf jij altijd op de hoogte van de nieuwste releases.

  • Marvel

    Marvel Funko Pop

    Op Wondertoys vind je een uitgebreide collectie Marvel Funko Pops. Haal je favoriete Marvel-helden in huis en geef je kamer een unieke uitstraling met onze Marvel Funko Pops. Deze figuren zijn herkenbaar aan hun opvallende ontwerp: een normaal lichaam met een groot hoofd. Bovendien zijn alle Marvel Funko Pops bij ons bobble-heads. Als fan zul je zeker genieten van de gedetailleerde afwerking van onze Marvel Funko Pops. Ontdek ons brede assortiment en bestel je favoriete Marvel Funko Pops bij Wondertoys!

    Funko Pop Marvel collectie

    Bij Wondertoys hebben we een uitgebreide selectie van Marvel Funko Pops, waaronder verschillende varianten van je favoriete superhelden. Van Marvel Zombies en First Appearances tot de iconische Venom Funko Pops, wij hebben het allemaal. Onze Funko Pops zijn regelmatig in de sale, zodat je kunt profiteren van grote voordelen. Houd onze website in de gaten voor leuke aanbiedingen.

    Of je nu op zoek bent naar de Spider-Man Funko Pop of een ander personage, bij Wondertoys vind je wat je zoekt. Als je een specifieke Funko Pop niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met al je vragen. Bestel eenvoudig je Marvel Funko Pops online bij Wondertoys en geef je verzameling een geweldige boost!

    Spiderman Funko pop

    Spiderman is al decennia lang een van de meest geliefde superheld van het Marvel universum. Sinds zijn debuut in 1962, gecreëerd door Stan Lee en Steve Ditko, heeft Spider-man de harten van miljoenen fans veroverd met zijn moed, humor en menselijkheid. Bij Wondertoys hebben wij verschillende varianten van Spiderman in onze collectie. Zo hebben wij de bijzondere Oscorp-Suit Spiderman of de vrouwelijke Spiderman: Spiderwoman. Heb jij vragen over onze collectie of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

    Deadpool Funko pop

    Veel mensen wisten dit niet, maar Deadpool maakte zijn debuut bij Marvel al in 1991 bij de film “The New Mutants”. Na de films waarin Ryan Reynolds heeft gespeeld is hij enorm populair geworden. Zijn scherpe grappen en sarcastische humor zijn een geweldig recept voor een van de meest herkenbare superhelden van Marvel. De samenwerking tussen Funko Pop en Deadpool is een match made in heaven. Deadpool is overal te vinden, zo kun je hem zien in Lederhosen of als Heavy Metal artiest. Kom langs in onze winkel en ontdek welke Deadpool’s wij nog meer in onze collectie hebben.

    Funko pop in Heerlen

    Bij Wondertoys hebben wij een uitgebreid assortiment van Funko Pop van jouw favoriete superhelden uit verschillende series. Zo hebben wij naast marvel ook Star wars & Disney in onze uitgebreide collectie. Je kunt natuurlijk rustig op onze website een kijkje nemen, maar we verwelkomen je ook graag in onze winkel in hartje Heerlen-centrum. Doordeweeks, behalve op maandag, staan wij van 11.00 tot 18.00 klaar voor jou. In het weekend zijn wij ook geopend. Op de zaterdag zijn we open van 11.00 tot 17.00 en zondag de gehele middag van 12.00 tot 17.00. 

    Star Wars Funko Pop

    Op Wondertoys vind je een uitgebreide collectie van Star Wars Funko Pop. Star Wars is geliefd bij zowel oude als jonge verzamelers. Ben jij op zoek naar een specifiek personage uit een van de negen originele episodes, of ben je juist helemaal weg van de schattige Baby Joda? Bij ons ben je op het juiste adres voor alle verschillende personages van Star Wars. Haal al jouw favoriete personages uit een Galaxy Far Far away…

    Originele films

    In de eerste drie episodes van Star Wars wordt getoont hoe het originele Star Wars universum is ontstaan. Zo zie je bijvoorbeeld een jongere Obi Wan Kenobi die zonder dat hij het weet van Anakin Skywalker de gevreesde Darth Vader zal creëren. Bij Wondertoys zijn wij voorzien van alle originele karakters die ondertussen al door meerdere generaties enorm geliefd zijn.

    Special Editions

    Naast de originele films van Star Wars zijn er sinds de overname van Disney ook een heleboel special editions uitgekomen. Zo is de serie ‘The Mandalorian’ een bekende of ‘The Clone Wars’. Ook hiervan hebben wij bij Wondertoys hele leuke Funko Pops, zoals Cad Bane. Door deze uitgebreide voorraad begrijpen wij dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Om deze reden helpen wij jou graag in onze winkel of neem contact met ons op.

    Bijzonder cadeau

    Ben je een fan van de klassieke films of de nieuwste avonturen in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan, Funko Pop-figuren brengen de magie van Star Wars tot leven in een formaat dat leuk en toegankelijk is voor iedereen. Ze zijn niet alleen geweldige decoraties voor thuis of op kantoor, maar ook perfecte cadeaus voor andere Star Wars-fanaten. Dus, of je nu de machtige Sith Lord verzamelt of de moedige Rebellen, er is altijd wel een Funko Pop die jouw favoriete momenten uit Star Wars vereeuwigt in een schattige, verzamelbare vorm. Verras familie, vrienden, collega’s, kennissen of een andere bekende om zo een uniek cadeau te geven. Kom langs in onze winkel of neem gerust een kijkje op onze website.

    Ben jij fan van Star Wars of Funko?

    Ben jij ook gek op Funko Pops en Star Wars en wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases, acties en meer? Volg dan de social media kanalen van Wondertoys! Hier delen we regelmatig de laatste nieuwtjes, zodat jij niets hoeft te missen en altijd op de hoogte blijft van de nieuwste releases en (win)acties.

  • Star Wars

    Star Wars Funko Pop

    Op Wondertoys vind je een uitgebreide collectie van Star Wars Funko Pop. Star Wars is geliefd bij zowel oude als jonge verzamelers. Ben jij op zoek naar een specifiek personage uit een van de negen originele episodes, of ben je juist helemaal weg van de schattige Baby Joda? Bij ons ben je op het juiste adres voor alle verschillende personages van Star Wars. Haal al jouw favoriete personages uit een Galaxy Far Far away…

    Originele films

    In de eerste drie episodes van Star Wars wordt getoont hoe het originele Star Wars universum is ontstaan. Zo zie je bijvoorbeeld een jongere Obi Wan Kenobi die zonder dat hij het weet van Anakin Skywalker de gevreesde Darth Vader zal creëren. Bij Wondertoys zijn wij voorzien van alle originele karakters die ondertussen al door meerdere generaties enorm geliefd zijn.

    Special Editions

    Naast de originele films van Star Wars zijn er sinds de overname van Disney ook een heleboel special editions uitgekomen. Zo is de serie ‘The Mandalorian’ een bekende of ‘The Clone Wars’. Ook hiervan hebben wij bij Wondertoys hele leuke Funko Pops, zoals Cad Bane. Door deze uitgebreide voorraad begrijpen wij dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Om deze reden helpen wij jou graag in onze winkel of neem contact met ons op.

    Bijzonder cadeau

    Ben je een fan van de klassieke films of de nieuwste avonturen in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan, Funko Pop-figuren brengen de magie van Star Wars tot leven in een formaat dat leuk en toegankelijk is voor iedereen. Ze zijn niet alleen geweldige decoraties voor thuis of op kantoor, maar ook perfecte cadeaus voor andere Star Wars-fanaten. Dus, of je nu de machtige Sith Lord verzamelt of de moedige Rebellen, er is altijd wel een Funko Pop die jouw favoriete momenten uit Star Wars vereeuwigt in een schattige, verzamelbare vorm. Verras familie, vrienden, collega’s, kennissen of een andere bekende om zo een uniek cadeau te geven. Kom langs in onze winkel of neem gerust een kijkje op onze website.

    Ben jij fan van Star Wars of Funko?

    Ben jij ook gek op Funko Pops en Star Wars en wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases, acties en meer? Volg dan de social media kanalen van Wondertoys! Hier delen we regelmatig de laatste nieuwtjes, zodat jij niets hoeft te missen en altijd op de hoogte blijft van de nieuwste releases en (win)acties.

  • DC

    DC Funko Pop

    Funko Pop! biedt een uitgebreide collectie vinylfiguren aan die geliefd zijn bij verzamelaars wereldwijd. Een van de populairste thema's binnen deze collectie is DC Comics, waar iconische superhelden en schurken uit het DC Universum tot leven komen in hun kenmerkende stijl: grote hoofden, schattige vormen, en levendige details.

    Verschillende superhelden/schurken

    Ben je nu fan van Batman, Superman, Wonder Woman of The Flash, Funko heeft voor iedere DC-liefhebber iets te bieden. Figuren zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zoals limited editions en exclusieve varianten die speciale momenten of filmscènes vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan de stijlvolle Batman met zijn kenmerkende cape, of Harley Quinn zoals ze verschijnt in Suicide Squad. Ook recente films, zoals The Flash (2023), hebben hun eigen lijn, met figuren van The Flash, Supergirl en Batman die nauwgezet de kostuums en stijlen uit de films volgen​.

    Funko’s DC-lijn

    Funko's DC-lijn omvat niet alleen hoofdfiguren, maar ook iconische schurken zoals The Joker, Deathstroke en Catwoman, waardoor elke verzameling een compleet beeld kan geven van het rijke DC Universum. Deze figuren zijn meestal rond de 4-inch groot en worden geleverd in een herkenbare doos met een transparant venster, ideaal voor display. Naast de standaard vinylfiguren zijn er ook Funko Pop! sleutelhangers en minifiguren voor fans die hun liefde voor DC altijd bij zich willen dragen. Kom langs in onze winkel om onze gehele collectie te bekijken, of blijf kijken op onze website.

  • Rocks

    Rocks Funko Pop

    Breng de grootste rocklegendes tot leven met de nieuwe Funko Pop! Rocksterren-collectie. Deze iconische vinylfiguren zijn een must-have voor iedere muziekfan en verzamelaar. Met hun karakteristieke grote hoofden en schattige chibi-stijl, geven deze Funko Pop-figuren jouw favoriete rocksterren een unieke uitstraling. Of je nu fan bent van klassieke rock zoals Freddie Mercury of moderne iconen zoals snoop dogg, deze collectie biedt voor elk wat wils.

    Net als in het echt

    Elk figuur is zorgvuldig ontworpen en toont de artiest in zijn meest herkenbare outfits, zoals Freddie Mercury in zijn beroemde witte tanktop of Jimi Hendrix met zijn iconische gitaar. Deze figuren zijn perfect om jouw muzieksmaak te laten zien of om cadeau te geven aan een muziekliefhebber. Ze worden geleverd in een aantrekkelijke displaybox, wat ze ideaal maakt om uit te stallen of te bewaren.

    Voeg de rocksterren toe aan je collectie

    Funko Pops zijn niet zomaar speelgoed; ze zijn een stuk popcultuur in je handen. Naast hun gedetailleerde uiterlijk, hebben deze vinylfiguren ook waarde voor verzamelaars. Sommige edities zijn beperkt of bevatten speciale afwerkingen, zoals glow-in-the-dark of metallic details, die ze nog waardevoller maken in de wereld van de verzamelobjecten. Ben jij benieuwd welke rocksterren wij nog meer in de winkel hebben liggen? Kom gerust langs in onze winkel in Heerlen centrum!

  • Television

    Televisie Funko Pop

    Funko Pop's televisiecollectie biedt een indrukwekkende selectie van personages uit zowel klassieke als moderne tv-series, wat het tot een must-have maakt voor verzamelaars en tv-fans wereldwijd. Met honderden unieke figuren bestrijkt deze collectie een breed scala aan genres, van komedie en drama tot fantasy, horror en sciencefiction. Hieronder een uitgebreid overzicht van wat je kunt verwachten binnen deze lijn.

    Klassieke en Moderne Komedie

    Komedieseries hebben een speciale plek binnen de Funko Pop televisiecollectie. Denk aan tijdloze sitcoms zoals Friends, waar je alle zes de hoofdpersonages kunt verzamelen, elk met hun unieke looks uit iconische scènes van de serie. The Office is ook sterk vertegenwoordigd, met populaire personages zoals Michael Scott, Dwight Schrute en Jim Halpert, vaak in hun kenmerkende poses of met humoristische accessoires uit de show​ Liefhebbers van Seinfeld kunnen Jerry, George, Elaine en Kramer in miniatuurvorm toevoegen aan hun verzameling​.

    Fantasy en Sciencefiction

    Voor fans van fantasy en sciencefiction biedt Funko een uitgebreide selectie die de grootste hits in het genre omvat. De Game of Thrones collectie bijvoorbeeld, bevat tientallen figuren van populaire personages zoals Jon Snow, Daenerys Targaryen en de Night King, vaak in verschillende outfits of thema’s, zoals de epische 'Battle of the Bastards' versie​. Voor liefhebbers van moderne fantasy is er ook de collectie van The Witcher, waarin personages zoals Geralt, Yennefer en Ciri in al hun stoere glorie zijn vastgelegd​. Daarnaast is er een uitgebreide lijn voor Stranger Things, waarin je kunt kiezen uit figuren van Eleven, Hopper, en natuurlijk de Demogorgon. Elk figuur vangt de sfeer van de serie perfect, compleet met accessoires zoals waffles en walkietalkies​.

    Superhelden en Actie

    De superhelden uit zowel Marvel als DC Comics zijn goed vertegenwoordigd in Funko Pop!'s tv-collectie. The Flash, Arrow, en Supergirl bieden fans van het Arrowverse de mogelijkheid om hun favoriete helden en schurken in Funko-stijl te verzamelen. Daarnaast kunnen Marvel-fans genieten van de personages uit series zoals WandaVision, met figuren van Wanda Maximoff en Vision in hun iconische vormen uit de show​.  Ook The Boys, een serie die inspeelt op de duistere kant van het superheldendom, heeft zijn eigen lijn Funko Pops, waaronder personages zoals Homelander, Starlight en Butcher​. De gedetailleerde ontwerpen vangen perfect de dreigende en toch humoristische toon van de serie.

    Horror en Thriller

    Voor fans van horror en thrillers heeft Funko een scala aan griezelige tv-personages. The Walking Dead blijft een van de populairste reeksen, met personages zoals Rick Grimes, Daryl Dixon en zelfs verschillende Walkers beschikbaar als Funko Pops. De serie heeft veel exclusieve en limited-edition varianten, wat het extra spannend maakt voor verzamelaars

    Daarnaast biedt Funko ook personages uit series zoals American Horror Story, Hannibal, en de recent populaire Wednesday, waarin personages zoals Wednesday Addams en Enid te verkrijgen zijn​. Deze collectie heeft vaak speciale edities die inspelen op de duistere en gotische sfeer van de series.

    Cultklassiekers en Retro-tv

    Funko Pop! viert ook oude klassiekers en cultseries die diepe indruk hebben achtergelaten in de tv-geschiedenis. Denk bijvoorbeeld aan The Simpsons, waarvan niet alleen de reguliere cast zoals Homer, Marge en Bart beschikbaar is, maar ook speciale edities zoals de Treehouse of Horror versies​. Fans van retro-tv kunnen hun hart ophalen met figuren uit Gilligan's Island, I Dream of Jeannie en The Brady Bunch.

    Exclusieve en Speciale Editie Funko Pops

    Binnen de televisiecollectie van Funko zijn er tal van exclusieve en speciale edities beschikbaar. Sommige figuren zijn alleen verkrijgbaar tijdens speciale evenementen of in beperkte oplages, zoals bepaalde versies van The Walking Dead of Game of Thrones personages​. Deze exclusieve releases zijn vaak extra gedetailleerd en komen soms met unieke accessoires of glow-in-the-dark effecten, wat ze geliefd maakt onder hardcore verzamelaars.

  • Movies

    Movies Funko Pop

    Stap in de wereld van filmhelden met de Funko Pop! Movies-collectie, dé plek waar iconische filmkarakters tot leven komen in unieke, verzamelbare figuren. Of je nu een fan bent van klassiekers of de nieuwste bioscoopknallers, Funko Pop heeft verschillende geliefde filmfiguren, allemaal in hun kenmerkende, schattige Funko Pop-stijl.

    Waarom kiezen voor Funko Pop movies?

    Voor iedere filmfan is er vrijwel geen reden om niet te gaan voor Funko Pop. Bij Wondertoys in Heerlen hebben wij een enorme collectie van jouw favoriete film-favorites. Ben jij een verzamelaar? Dan zul jij met Funko Pop nooit compleet zijn, want bij iedere nieuwe uitgebrachte film worden er ook passende Funko Pop uitgebracht. 

    Vele griezelfiguren 

    Wie houdt er nou niet van een beetje griezelen? Normaal gesproken wordt er alleen maar met halloween gegriezeld, maar met Funko Pop kan dit het gehele jaar door. Onder onze ‘Movies’- collectie hebben wij veel verschillende enge figuren, zoals de bekende Frankenstein of de bekenste vampier Dracula. Wees niet afgeschrikt, maar voeg deze bijzondere Funko Pops toe aan jouw verzameling!

  • Sport

    Sport Funko Pop

    Ben jij uitgekeken op de filmcollectie van Funko Pop of ben jij een grote sportfan? Dan heeft Wondertoys Heerlen zelfs voor jou speciale Funko Pop. Zo hebben wij vele WWE sterren en de bekendste NBA-spelers. Niet alleen basketbal en worstelen, maar ook voetbal en F1 zijn sporten waar wij fans blij mee maken. Neem een kijkje in onze collectie!

    Onze uitgebreide NBA collectie

    De NBA collectie van Funko Pop brengt de bekendste basketbal legendes tot leven in gedetailleerde en kleurrijke figuren. Van iconen zoals Micheal Jordan of Larry Bird tot hedendaagse helden als Lebron James & Stephen Curry. Deze items zijn de droom van iedere NBA fan of verzamelaar van Funko Pop. Naast de reguliere Funko Pop zijn er ook speciale NBA Slam Magazine Covers, waarbij beroemde spelers worden afgebeeld op klassieke tijdschriftcovers. 

    Funko Pop WWE

    Voor de fans van professioneel worstelen hebben wij bij Wondertoys de speciale WWE-collectie van Funko Pop. Denk aan de iconische legendes, zoals The Hulk of de Undertaker. Alle figuren zijn voorzien van hun kenmerkende outifts en poses waarmee deze supersterren hun naam hebben gemaakt in de WWE-ring. Rond grote WWE-evenementen, zoals WrestleMania, worden er speciale edities uitgebracht die zeker iets bijzonders toevoegen aan jouw verzameling. 

  • Anime

    Anime Funko Pop

    Funko Pop-figuren zijn wereldwijd geliefde verzamelobjecten, die iconische personages uit verschillende populaire franchises vastleggen in een herkenbare, schattige stijl. Een van de populairste thema's binnen Funko Pop is anime, waarbij personages uit series zoals Naruto of Dragon Ball Z tot leven worden gebracht als verzamelbare figuren.

    Pokemon Funko Pop

    Funko Pop's Pokémon-collectie combineert de speelse charme van Funko's kenmerkende stijl met de iconische wezens uit de geliefde Pokémon-franchise. Met hun herkenbare oversized hoofden en schattige, vereenvoudigde kenmerken, zijn deze figuren een must-have voor zowel Funko-verzamelaars als Pokémon-fans Of het nu de schattige Pikachu is met zijn bliksemstaart of de mystieke Mewtwo, elk figuurtje behoudt de unieke eigenschappen van de Pokémon, terwijl het past binnen het typische Funko Pop-design. Dit maakt ze geliefd bij zowel jongere als oudere verzamelaars. Kom gerust langs in onze winkel in Heerlen centrum.

    Dragon Ball Z Funko Pop

    Dragon Ball Z is een serie vol legendarische personages en transformaties, en Funko heeft daar goed op ingespeeld door diverse iconische figuren uit te brengen. Sommige Dragon Ball Z Funko Pops worden uitgebracht als exclusieve of beperkte edities, wat ze extra aantrekkelijk maakt voor verzamelaars. Met ons uitgebreide aanbod van personages en varianten is de Dragon Ball Z Funko Pop-collectie een must-have voor elke anime- en verzamelaarfan.

  • Games

    Games Funko Pop

    Funko Pop! Games-figuren zijn perfect voor gamers die hun favoriete personages willen tentoonstellen, maar ook voor verzamelobject-liefhebbers die graag unieke en stijlvolle decoraties willen. Deze figuren zijn ook geweldige cadeaus voor gamers en door onze uitgebreide selectie is er altijd wel een figuur die past bij de persoonlijke voorkeur van een verzamelaar of gamer. Kom langs onze winkel en vind het ideale cadeau voor jouw gamer-vriend of vriendin. 

    Five Nights At Freddy’s Funko Pop

    Funko Pop's Five Nights at Freddy's collectie brengt de angstaanjagende wereld van Freddy Fazbear en zijn sinistere vrienden tot leven in een schattige, maar griezelige vorm. Gebaseerd op de populaire horror-videogamefranchise, waarbij spelers proberen te overleven in een pizzeria die wordt geteisterd door moordlustige animatronics, zijn deze Funko Pop-figuren favoriet onder zowel gamers als verzamelobject-liefhebbers. Bij Wondertoys hebben we ook speciale edities, zoals de Snow Chica of Santa Freddy

  • Horror

    Horror Funko Pop

    Funko Pop figuren zijn inmiddels een iconische verzameltrend en hun 'Horror'-thema brengt een unieke en griezelige draai aan populaire horrorpersonages. Deze schattige, maar soms angstaanjagende figuren, zijn een must-have voor zowel horror- als Funko-fans. Ze transformeren beruchte personages uit horror films, series en games in de Funko Pop-stijl, compleet met de kenmerkende grote hoofden en zwarte ogen.

    Verschillende horrorfiguren

    In het 'Horror'-assortiment van Funko Pop kun je iconische figuren vinden zoals Michael Myers uit Halloween en Chucky uit Child's Play. Elk figuurtje vangt de essentie van het horror personage, vaak met subtiele details zoals de wapens of attributen waarmee ze beroemd zijn geworden​. Start je verzameling en breng de gruwelijke wereld van je favoriete films tot leven met Funko Pop Horror. Kom griezelen in onze winkel in Heerlen!

  • Chase

    Chase Funko pop

    Funko Pops zijn beschikbaar in verschillende varianten. Denk hierbij aan Glow in the Dark, Metallic, Flocked, Diamond en extra grote edities. Daarnaast zijn er ook Chase Funkos te vinden. Het woord ‘chase’ betekent in het Engels ‘achtervolgen’ of ‘jagen’, dat is precies wat je doet om een Chase Funko Pop te bemachtigen! Wat houdt een Chase Funko Pop eigenlijk precies in? Het is net zo uniek en mysterieus als de naam suggereert. Chase Funkos worden namelijk verborgen tussen de reguliere Funkos en in willekeurige aantallen naar de verkooppunten van Funko gestuurd. Plotseling heb jij dan een bijzonder verzamelobject in handen! Kom dus zeker langs in onze winkel of houd onze webshop in de gaten! Hoe herken je een Chase Funko Pop? Let op de speciale Chase-sticker op de verpakking. Daarnaast valt de Pop zelf vaak op doordat hij een ander item vasthoudt of in een afwijkende kleur is uitgebracht. Onze nieuwste aanwinsten zijn de Harpie Lady & Count Orlok

  • Special Edition

    Special editions Funko Pop

    Beperkte oplage, exclusief en talloze andere stickers. Je hebt deze waarschijnlijk weleens op de verpakkingen gezien tijdens het verzamelen van Funko Pops, maar wat betekenen deze labels eigenlijk? Door de jaren heen zijn er diverse stickers geïntroduceerd om een 'Europese Special Edition' aan te duiden. Deze Funko Pops hebben meestal een Amerikaanse tegenhanger, zoals een 'Hot Topic Exclusive'. In Europa wordt er dan een Special Edition sticker gebruikt. Het begon met een zilveren sticker, gevolgd door een rood/zilveren variant en tegenwoordig wordt een blauw/zilveren sticker toegepast. Hierdoor kan het voorkomen dat jouw Funko Pop een andere sticker draagt dan te zien is op onze productfoto.

    Bij Wondertoys zijn wij voorzien van meer dan 150 Special editions verdeeld over verschillende thema’s binnen Funko Pop. Zo hebben wij vele Star Wars special editions of de bijzondere Hulk Hogan vs Andre The Gaint, waarbij er twee Funko Pops in een verpakking zitten.

  • 10"

    10 Inch Funko Pop

    Een bijzondere categorie binnen Funko Pop is de "10 inch" lijn, ook wel bekend als de ‘Jumbo’ Funko Pops. De "10 inch" Funko Pops zijn aanzienlijk groter dan de standaard figuren en worden vaak gebruikt voor iconische of grotere personages uit de films. Denk bijvoorbeeld aan de grote Larry Bird of de supersized Mickey Mouse.

    Groot & speciaal

    Jumbo Funko Pops worden vaak geleverd in speciale window box-verpakkingen, zodat de figuren goed zichtbaar zijn, zelfs zonder ze uit de doos te halen. Dit maakt ze een geliefd item onder verzamelaren. Ben je een Pokémon-fan of een Marvel-liefhebber, deze grotere Funko Pops zijn een statement in elke verzameling! Kom langs in onze winkel en maak jouw verzameling nog groter.

  • Pop Protectors

    Pop Protectors

    Bescherm jouw Funko Pop-collectie met onze speciale beschermhoesjes! Deze hoesjes zijn een onmisbaar accessoire geworden voor verzamelaars wereldwijd.

    Investeer in de cases voor optimale bescherming tegen bijvoorbeeld verkleuring. Ze bieden langdurige bescherming en helpen de waarde van je verzameling te behouden. Funko Pops zijn voornamelijk vervaardigd uit vinyl, wat ze kwetsbaar maakt voor schade door stof, UV-straling, vocht en onzorgvuldig hanteren. De beschermhoesjes van Wondertoys voegen een extra beschermingslaag toe tegen onverwachte stoten, klappen of vallen. Ze verminderen het risico op krassen, deuken en andere beschadigingen tijdens opslag of tentoonstelling, waardoor de waarde van jouw Funko Pop-collectie behouden blijft. Bekijk ons uitgebreide assortiment en zorg ervoor dat jouw verzameling altijd veilig en beschermd is.

per pagina
Toont 1081 - 1092 van de 1586 items
Toont 1081 - 1092 van de 1586 items