Nieuwe producten

Bekeken producten

Aanbiedingen

FUNKO POP!

Ontdek de Funko Pop! collectie van Wondertoys.

De POP! collectie van Wondertoys biedt een scala aan verzamelbare figuren, variërend van superhelden tot cartoonpersonages. Onze collectie omvat diverse personages uit films, tv-series, popartiesten en historische figuren, zodat je jouw verzameling op jouw manier kunt uitbreiden. Een must-have voor...

Ontdek de Funko Pop! collectie van Wondertoys.

De POP! collectie van Wondertoys biedt een scala aan verzamelbare figuren, variërend van superhelden tot cartoonpersonages. Onze collectie omvat diverse personages uit films, tv-series, popartiesten en historische figuren, zodat je jouw verzameling op jouw manier kunt uitbreiden. Een must-have voor verzamelaars en een uniek cadeau voor iedereen die van popcultuur houdt.

Meer

FUNKO POP! Er zijn 1255 producten

Subcategorieën

  • Harry Potter

    Harry Potter Funko Pop!

    Wondertoys is dé webshop voor al jouw Harry Potter Funko Pop en collectibles. Of het nu gaat om merch, figures of de meest gewilde Harry Potter Funko Pop! De nieuwste releases en een groot assortiment zijn hier te vinden. Shop nu je Harry Potter pops!

  • Disney

    Disney Funko Pop!

    Ben jij net zo gek op de Disney Funko Pops als Moana op de oceaan? En wil jij altijd je collectie maar uit blijven breiden net als Ariel met haar vriendjes onder de zee? Dan ben je bij Wondertoys aan het goede adres! Wij hebben voor jou de allergrootste Disney Funko Pop collectie!

  • Marvel

    Marvel Funko Pop!

    Avengers, assemble! De allergrootste Marvel Funko Pop collectie vinden jullie bij Wondertoys, met exclusieve Pops speciaal voor de échte fans! Van Iron Man Funko Pop's tot de hele Funko Pop lijn van Deadpool, en niet te vergeten: de populaire Loki Funko Pops!

  • Star Wars

    Star Wars Funko Pop!

    May the force be with you. Wij snappen dat je the Force nodig hebt om niet direct je portemonnee leeg te trekken bij het zien van deze gave Star Wars Funko Pops en merchandise, maar ben jij een echte Jedi of laat je je verleiden door de dark side?

  • DC

    DC Funko Pop!

    Een van de grootste Amerikaanse uitgevers van comics is bij ons ook als Funko Pop te vinden! De Funko producten van DC Comics zijn verkrijgbaar in al jouw favoriete personages; van de Joker Funko Pop en natuurlijk de Harley Quinn Funko Pop tot aan toffe Funko Pops van Batman en The Flash!

  • Rocks

    Rocks Funko Pop!

    “Is this the real life? Is this just fantasy?”. Wij snappen wel dat je in een droomwereld stapt als je door ons gigantische Funko Pop assortiment scrollt, laat staan dat je ook je favoriete artiesten allemaal tegen komt! Wie is jouw grootste idool? Van Queen tot Michael Jackson, bekijk onze muziek Funko Pops!

  • Television

    Televisie figuren Funko Pops!

    Heb jij ook altijd zo veel moeite om één favoriete film of serie te benoemen? Dan hebben we goed nieuws; het maakt niets uit! Wondertoys heeft de grootste collectie aan film en serie Funko Pops. Zo is er voor ieder wat wils, of je nu een horrorfan of een comedy fan bent!

  • Movies

    Film figuren Funko Pops!

    Heb jij ook altijd zo veel moeite om één favoriete film of serie te benoemen? Dan hebben we goed nieuws; het maakt niets uit! Wondertoys heeft de grootste collectie aan film en serie Funko Pops. Zo is er voor ieder wat wils, of je nu een horrorfan of een comedy fan bent!

  • Sport

    Sport Funko Pops!

    Wij snappen wel dat je in een droomwereld stapt als je door ons gigantische Funko Pop assortiment scrollt, laat staan dat je ook je favoriete Sporters allemaal tegen komt! Wie is jouw grootste idool? Van Max Verstappen tot Michael Jordan, bekijk onze sport Funko Pops!

  • Anime

    Anime Funko Pops!

    Ben jij Anime fan? Dan zul je zeker bekend zijn met de hyperactieve ninja NarutoIzuku Midoriya die verlangt naar superkrachten, en de vrienden Eren JaegerMikasa Ackerman en Armin Arlert, die tegen de Titans vechten om hun stad te beschermen. De Japanse Anime is niet meer weg te denken! Vind jouw favoriete Anime Funko Pop hier!

  • Games

    Games Funko Pops!

    Je bent pas een échte gamer als je jouw persoonlijke mascotte naast je computer hebt staan! Wist je dat onze Funko Pops je geluk brengen in je spel?! Daarom hebben wij een collectie met game Funko Pops van de meest populaire spellen van het moment. Bekijk ons assortiment!

  • Horror

    Horror Funko Pops!

    Bij wondertoys hebben we een grote collectie horror Funko Pops. Haal de griezeligste Horror Funko Pops in huis!

    Als je aan Horror denkt, dan denk je aan films die je angst aan jagen… Wij hebben horror Funko Pops van verschillende films, denk hierbij aan the exorcist en IT. Benieuwd wat wij nog meer voor horror Funko Pops hebben? Neem een kijkje op onze website!

  • Chase

    Chase Funko Pop!

    Er zijn vele versies Funko Pops. Zo hebben we de Glow in the Dark varianten, Metallic varianten, Flocked varianten, Diamond varianten en extra grote varianten, maar daarnaast bestaan er ook Chase Funkos. Vrij vertaald staat ‘chase’ voor ‘achtervolgen’ of ‘jagen’, en dat is precies wat je doet om een Funko Pop Chase in handen te krijgen! Wat is nou precies zo’n Chase Funko Pop? Nou, zo uniek en mysterieus als het klinkt is het ook! Chase Funko Pops zijn namelijk verstopt tussen de normale Funkos en worden in willekeurige hoeveelheden geleverd aan de verkooppunten van Funko. Ineens heb jij dan een supertof collectors item in handen! Hoe herken je die Chase Funko Pop nou precies? Door de speciale Chase sticker op het doosje! De Pops herken je ook gemakkelijk. Soms heeft de Pop ineens een item in zijn handen, of is hij ineens in een andere kleur uitgebracht.

  • Special Edition

    Funko Pops special editions

    Limited Edition, Exclusive en heel veel andere stickertjes. Deze stickers heb je vast wel eens op de doosjes gezien tijdens het sparen van Funko Pop, maar wat betekenen deze stickers nou eigenlijk?

    Door de jaren heen zijn er verschillende stickertjes geweest om een 'Europese Special Edition' aan te geven. Deze Funko Pops hebben meestal een Amerikaanse tegenhanger, zoals een 'Hot Topic Exclusive'.
    In Europa krijgen ze dan een Special Edition sticker. Het begon met de zilveren sticker, opgevolgd door een rood/zilveren sticker en nu wordt de blauwe/zilveren sitcker gebruikt. Het kan dus gebeuren dat jouw Funko Pop! een andere sticker heeft dan op onze productfoto.

  • 10"

    10 inch Funko Pops!

    Pak het dan groot aan met de 10 inches Funko Pop! We hebben verschillende soorten 10 inch Funko Poppen van bekende personages. Denk hierbij aan de welbekende Lilo & Stitch of Mickey Mouse. Ben je benieuwd naar de 10 inch Funko Poppen van Wondertoys, kijk snel verder!

  • Pop Protectors

    Funko Pop protector

    Bescherm jouw Funko Pops met onze protector cases! Protector cases voor Funko Pops zijn een essentiële accessoire geworden voor verzamelaars over de hele wereld.

    Schaf de cases aan voor optimale bescherming, ook voor bijvoorbeeld verkleuring. Ze zorgen voor een langdurige bescherming en behoud van hun waarde. Aangezien de Funko Pops voornamelijk van vinyl zijn gemaakt, zijn de gevoelig voor schade door stof, zonlicht, vochtigheid en onbedoeld verkeerd hanteren. Daarnaast bieden beschermhoesjes een extra bescherming laag tegen onbedoelde stoten, klappen of valpartijen. Ze helpen het risico op krassen, deuken of andere beschadigingen tijdens opslag of presenteren. Hierdoor behoud de waarde van jouw Funko Pop verzameling.

    Ontdek nu ons assortiment en zorg ervoor dat je collectie veilig en beschermd blijft!

per pagina
Toont 265 - 276 van de 1255 items
Toont 265 - 276 van de 1255 items