Lilo & Stitch Hey See Ya Later - Doormat Bekijk groter

Lilo & Stitch Hey See Ya Later - Doormat

Nieuw product

Thuiskomen wordt pas echt een feest met deze vrolijke deurmat van Stitch!

  • 60cm x 40cm

Meer details

€ 24,99 incl. btw

Meer informatie

Stitch deurmat

Stap met een grote glimlach je eigen Ohana binnen en laat de speelse ondeugd van Stitch je verwelkomen met deze betoverende Lilo en Stitch deurmat! Met Stitch's guitige grijns en Lilo's avontuurlijke geest is deze deurmat een onmisbaar accent voor je huis, doordrenkt met de magie van Disney.

Deze levendige deurmat, met een afmeting van 60 cm bij 40 cm, voegt een uniek en gastvrij element toe aan je voordeur. Leg de mat neer en je wordt begroet met het woord "Hey", een warm welkom van Stitch zelf. En wanneer je je huis weer verlaat, lees je de hartverwarmende woorden "See ya later"!

Of het nu vrienden, familie of gelijkgestemde avonturiers zijn, deze deurmat omarmt een gevoel van samenzijn en verwelkomt een vleugje Disney-enthousiasme in je dagelijkse routine. Dus gun je vermoeide voeten een plezierige rust, veeg ze af op deze vrolijke mat en omarm de betoverende wereld van Lilo en Stitch terwijl je je huis binnenstapt. Verander je entree in een magisch portaal dat elke dag begroet en afsluit met een glimlach. Welkom thuis, 'Ohana!

30 andere producten in dezelfde categorie: