Loungefly Lion King 30Th Anniversary Aop Nylon Wristlet

671803513693

Nieuw product

De Loungefly 30th Anniversary AOP canvas Portemonnee heeft glanzende gouden hardware, een afneembare polsband en is voorzien van gedrukte details. Let op de bijpassende binnenvoering. Let op: patronen kunnen variëren afhankelijk van de all-over printstijl.


Afmetingen: 20,3 cm breed x 10,7 cm hoog  

Meer details

€ 23,99 incl. btw

Meer informatie

Laten we wild worden! Reis naar de Afrikaanse savanne met het Loungefly Lion King 30th Anniversary AOP canvas schoudertasje. Dit accessoire heeft een kleurrijke all-over print van de personages uit de film op een zwarte achtergrond. Kijk door de groene vegetatie en vind Simba, Nala, Timon, Pumbaa en anderen verborgen in het ontwerp van het schoudertasje. Binnenin vind je vier vakken voor kaarten en belangrijke spullen. Dit accessoire biedt voldoende ruimte voor al je safaribenodigdheden en is perfect voor Disney-fans die een van hun favoriete verhalen bij zich willen hebben.


De Loungefly 30th Anniversary AOP canvas Portemonnee heeft glanzende gouden hardware, een afneembare polsband en is voorzien van gedrukte details. Let op de bijpassende binnenvoering. Let op: patronen kunnen variëren afhankelijk van de all-over printstijl. Niet elk stuk zal er identiek uitzien, noch zal elk stuk exact overeenkomen met wat er online wordt afgebeeld.
Dit schoudertasje is een officieel gelicentieerd Disney-product.


Afmetingen Portemonnee: 20,3 cm breed x 10,7 cm hoog

30 andere producten in dezelfde categorie: