Loungefly Minnie Mouse Vacation Style Tote Bag With Coin Purse

671803514430

Nieuw product

De Loungefly Minnie Mouse Vacation Style Tote Bag met portemonnee is gemaakt van veganistisch leer (polyurethaan). De tas heeft handvatten aan de bovenkant, een verstelbare (afneembare) schouderband, een afneembaar muntzakje en glanzende gouden hardware. Extra functies zijn onder meer appliqué, geborduurde en gedrukte details.


Afmetingen tas: 27,9 cm B x 33 cm H x 10,1 cm D

Meer details

€ 69,99 incl. btw

Meer informatie

Droom je van de perfecte vakantie? Check-in voor je volgende uitje met de Loungefly Minnie Mouse draagtas in vakantiestijl met portemonnee! Op het voorvak neemt Minnie een verfrissende duik in een zwembad. Bovenaan verschijnen parasols en geborduurde palmbomen op de achtergrond. Ontgrendel uw reisplannen met de vintage-geïnspireerde hotelsleutelkaart, die ook dienst doet als afneembaar muntzakje met een gegoten metalen sleutelbedel! Roze en witte strepen bedekken de rest van het ontwerp van de tas, en palmbomen begeleiden een strikvormig bord met de naam Minnie's motel op de achterkant. Deze draagtas voegt een vleugje ontspanning toe aan elk uitje en houdt uw bezittingen veilig tijdens uw verblijf.
De Loungefly Minnie Mouse Vacation Style Tote Bag met portemonnee is gemaakt van veganistisch leer (polyurethaan). De tas heeft handvatten aan de bovenkant, een verstelbare (afneembare) schouderband, een afneembaar muntzakje en glanzende gouden hardware. Extra functies zijn onder meer appliqué, geborduurde en gedrukte details. Let op de bijpassende binnenvoering.
Deze tas is een officieel gelicentieerd Disney-product.
Afmetingen tas: 27,9 cm B x 33 cm H x 10,1 cm D

30 andere producten in dezelfde categorie: