Loungefly Mini Backpack Baby Moana in the Sea

671803516403

Nieuw product

Zwaai hallo! Maak kennis met onze Disney’s Moana ‘Ocean Waves’ minirugzak. Dit accessoire bootst op kunstzinnige wijze het moment na waarop baby Moana de golven van de zee ontdekt. Prachtig weergegeven kleuren en appliquédetails tonen Moana die op een stuk zand staat terwijl het water zich scheidt.

Meer details

€ 69,99 incl. btw

Meer informatie

Zwaai hallo! Maak kennis met onze Disney’s Moana ‘Ocean Waves’ minirugzak. Dit accessoire bootst op kunstzinnige wijze het moment na waarop baby Moana de golven van de zee ontdekt. Prachtig weergegeven kleuren en appliquédetails tonen Moana die op een stuk zand staat terwijl het water zich scheidt. Een golf, bedekt met appliqué, bedrukt PVC-materiaal, stijgt omhoog en ze strekt haar hand uit om de top aan te raken. 

Binnenin vindt ze het hart van Te Fiti, en in het donker licht dit detail op! Op de zijzakken zijn kunstwerken van de oceaan, het koraal en het zeewier te zien, met gestanste ‘golven’ in appliqué met witte doppen. Op de achterkant verschijnt het Hart van Te Fiti als toegift als print op dit turquoise accessoire. 

Pak precies in wat je nodig heeft om in stijl de dag door te komen.

Formaat: 22.8cm x 26.6cm x 11.4cm (gemeten van de onderkant)

30 andere producten in dezelfde categorie: